Persoonlijke effectiviteit

Productiviteit binnen uw organisatie heeft alles te maken met effectiviteit van mensen. Effectieve mensen zijn de sleutel tot verbetering van rendement. Daarom biedt TSC een breed scala aan trainingen die met een resultaatgerichte aanpak de performance van uw medewerkers verbeteren op het gebied van sales, acquisitie en (account)management, organisatie en persoonlijke verbetering.

Geef u nu op voor een gratis intakegesprek.

We werken aan zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit in bijvoorbeeld presentatie en time-management. Maar vooral ook besteden we aandacht aan tactisch en strategisch inzicht en professionele vaardigheden gericht op klant en markt. Coaching on the job is daarbij mogelijk. Dit heeft alles te maken met het ontwikkelen van uw medewerkers. Hierbij maken wij gebruik van een Personal Improvement Program (PIP). TSC leert uw medewerkers geen oppervlakkige trucjes aan. We geven op persoonlijk niveau een impuls die leidt tot inzicht in eigen overtuigingen, grotere motivatie en daarmee effectiever gedrag.

Onze beproefde methode, waar al vele beursgenoteerde organisaties, maar zeker ook MKB aan deelnamen, zorgt voor een enorm verhoogde effectiviteit en productiviteit van uw mensen en organisatie.