Wie zijn wij?

Titan Strategy Consulting is in 2005 opgericht door Carlo Reinhard de Bruin.

Carlo heeft top management functies bij Internationale beursgenoteerde organisaties gehad, zoals Nestlé en Bunzl.

Ondernemingen waar hij op dat moment zaken meedeed vroegen hem hun verkopers te trainen en coachen, om zo dezelfde effectiviteit van werken te bereiken als die zij van hem gewend waren.

De rest van het team bestaat uit ervaren consultants die in het TSC concept een zeer diepe en uitgebreide training hebben ondergaan en jaren ervaring in het organisatieleven als consultant hebben. Zij zijn sparringpartners die u als ondernemer uitdagen om nét even creatiever en verder te denken. Zij werken samen met u aan oplossingen gebaseerd op financieel en menselijk inzicht. Het team bestaat uit de volgende consultants:

Carlo Reinhard, Strategie, Management en Organisatie

In de loop der jaren heeft TSC voor vele ondernemingen van MKB tot aan beursgenoteerde multi-nationals trainings- en coachingsprogramma’s opgezet.

Onze aanpak is om na een grondige analyse van uw organisatie, uw business model en uw strategie, een advies met training en coaching te geven. Deze aanpak zorgt voor een doorbraak, omdat het leidt tot winstverdubbeling en een enorme omzetvergroting. Voor tientallen organisaties is dit hun redding van de ondergang geworden.

Neem contact met ons op voor een gratis intake of organisatiescan voor wat er nodig is om uw organisatie in betere banen te leiden, productiever en winstgevender te maken.